FOREDRAG OM LOGISK LEDERSKAB

Bestil dit times foredrag om Logisk Lederskab på tlf. 3173 4303.

Oplev en times indsigter i, hvorfor du skal lede logisk – via din bevidsthed.

 

Alle vores beslutninger bliver truffet emotionelt – hvorfor er det så lige, at vi hele tiden og hver dag holder fast i at forklare, hvad der skal ske og hvordan det skal ske?

 

Alle – som i absolut alle – valg du træffer, dem træffer du med dine følelser.

 

Vi bilder os selv ind, at vi er super rationelle og mega analyserende. Det er vi jo også, men vore beslutninger bliver først ført ud i livet, når vi mærker at det føles rigtigt.

 

Kom og oplev, hvordan du bevidst kan arbejde med denne nye bevidsthed i forhold til din kommunikation med dig selv, dine foresatte og dine medarbejdere.

 

 

 

 

 

FOREDRAG OM AT FÅ EN RØVTUR OG KOMME TILBAGE IGEN…

Foredraget varer 1,5 time og bestilles på 3173 4303

Jeg tror ikke mit liv er mere spændende end alle andres, men måske kan mit liv alligevel inspirere dig til at se muligheder i stedet for begrænsninger.
Mit liv lever jeg ud fra mine ønsker og drømme. Et liv, hvor jeg dagligt manifesterer, hvad jeg vil opnå lige netop i dag, og hvordan jeg dagligt accepterer, at livet er som det skal være. Hver dag får vi gaver i form af oplevelser og udfordringer – gaverne giver os anerkendelse og indsigt i at drømme og ønsker opfyldes og udfordringerne giver os uddannelse til at leve livet endnu bedre for os selv i morgen.
Her er et kort resume over en tilfældig 12 måneders periode i mit liv:
“August 2011 mærkede jeg i min mave, at det var helt galt. Et møde var netop afsluttet i London, hvor det stod klart for mig at et samarbejde, der var evident for min virksomheds overlevelse ikke stod til at redde. Ud over mig selv havde jeg to ledende betroede medarbejdere med til mødet – vi var alle tre enige om, at det var et møde, der ikke blev afviklet som vi havde ønsket og så absolut ikke forventet, men sandheden af konsekvenserne havde jeg ikke modet til at drøfte med dem. Jeg havde heller ikke lyst til at spørge dem til deres forståelse eller forudsigelser fra mødet.
Jeg sad med en underbalance på næsten DKK 75 mio., hvor jeg personligt kautionerede for et ikke uanseeligt og i hvert fald uoverskueligt million beløb. Jeg husker faktisk ikke turen hjem til København igen…….
De næste 11 måneder blev et helvede, hvor facaden skulle holdes for at opretholde alles energi og indsatser. Mit fundament for ”at være” var alene bygget på angst og uvisheden om fremtiden. Følelsen af at hele tiden være omgivet af betroede både familiært, kollegaer og bestyrelse og så være helt alene, er en ubeskrivelig følelse. Dybt underligt er det også som jeg, at have indsigt i, hvad og hvordan jeg skulle tænke og agere for at bogstaveligt talt at overleve det pres, som jeg mærkede steg dag for dag inden i mig og så ikke kunne alligevel…..well, der var mange dage, hvor det lykkedes, men mindst lige så mange nætter, hvor jeg sov to timer ad gangen uden at føle at have sovet overhovedet.
11 måneder efter gik min virksomhed konkurs – jeg havde formået at få gælden og derved underbalancen afviklet, og var også kommet ud af mine personlige kautioner – jeg havde også forhandlet med en investor, til min koncern, men jeg havde bare ikke mere i mig. Investor trak sig på min sommerferie, der blev den sidste sommerferie i flere regi.
Fra det blev en kendsgerning at virksomheden skulle gå konkurs til dagen i retten gik der godt 3 uger. 3 uger til at vænne mig til at det skulle ske – 3 uger til at øve mig på, hvad jeg skulle sige til alle omkring mig, 3 uger til at finde noget, der minder om værdighed til at stå imod med. Det er selvsagt helt individuelt, hvordan man tænker, agerer og reagerer, men jeg er et ultra stolt menneske, der samtidigt for en stor dels vedkommende har ladet mig styre af min tro på andres forventninger til mig, hvilket gjorde at jeg så langt fra fik fat i noget der bare kan rime på balance inde i mig til der var gået 3 uger. BUM – hammerslag – din koncern er konkurs.
Jeg ville så gerne have været smeltet ned i asfalten – bare være en anden – syntes at absolut alle kunne se på mig, at jeg lige havde fejlet BIG TIME. Hold så op, hvor jeg følte skam og følelsen af at jeg svigtede mine kære og alle dem, der igennem årene havde vist mig tillid.

Virkeligheden var og er, at jeg i de forgangne 11 måneder havde leveret det bedste Leadership og Management nogensinde – jeg kunne bare ikke se det selv, lige på det tidspunkt.
At køre til nabobyen for at handle ind er altså en underlig handling – den blev bare helt naturlig for mig. At køre en anden vej ind i villa kvarteret end den naturlige vej, blev helt naturlig – også at komme med historier til børnene om, hvorfor…….
De næste 8 måneder var nogle måneder, hvor jeg forsøgte at holde fast i nogle gamle mønstre og adfærd, der ikke var grundlag for mere. I samme periode stod det også klart at kærligheden i mit andet ægteskab var slut. Det var den fordi vi ikke havde talt om vore gensidige forventninger til hinanden i lang tid, eller snarere havde vi ikke talt om, hvad der reelt skete inde i os begge to følelsesmæssigt i den periode, hvor himmel og hav stod i eet i min virksomhed.
I maj måned besluttede jeg mig for definitivt at cementere min navle til og fokusere 100% på den vigtigste i mit liv – mig selv. Jeg gjorde status overfor mig selv, om mig selv. Hvad var det jeg virkelig var glad for ved mig selv, og hvad var det jeg ikke fandt så attraktivt. Hvilke dele af mine egenskaber skulle jeg forbedre på, og hvilke skulle jeg bare give så megen mere energi end jeg hidtil havde gjort. Det var en fantastisk måned, maj måned – en følelse af stor stor forløsning. Det at tage beslutninger, der vedrørte mig og mine egne personlige behov. Jeg besluttede mig for at andres syn på mig ikke skulle påvirke mit eget syn på mig selv. Jeg er den jeg er uanset, hvad der foregår rundt om mig – jeg er spirituel i mine indsigter og overbevisninger, jeg er fundamentalt overbevist om, at vi som jordiske mennesker ikke alene er bygget op af energier, men vi kan også styre alle vore energier ved at være bevidste. Den måned brugte jeg på at liste de globale mennesker op, der delte mine tanker og overbevisninger og derved dem, der skulle hjælpe mig til at fokusere på mit eget personlige mål for mit liv.
Som alle beslutninger om adfærdsændring kræver det stædighed og fokus at være vedholdende – undervejs i din uendelige proces om at blive en bedre og mere trofast dig bliver man testet og testet. Alle de udfordringer man støder på, kommer fordi man skal lære af den konkrete situation, men mest af alt lære og få indsigt i din egen måde at agere og reagere på. På den måde stiger ens ærlighed overfor sig selv – den vigtigste person i hele universet at være ærlig overfor.
I dag har jeg en fest, hver dag. Mit liv er ikke betinget af, hvad andre tænker og tror om mig – jeg ved, hvad jeg står for som menneske, mine overbevisninger, mine indsigter, min viden og min visdom. Jeg ved også at jeg er på en livslang rejse, hvor jeg, hver dag vil blive bedre – bedre til alt det, der gavner mig og derved også alle mine kære og dem, jeg rådgiver og hjælper hver dag.
Sandheden er sandheden – den er nuet, øjeblikket – øjeblikket taler ikke usandt, det er det, der sker lige nu – sandheden.
Kom og bliv inspireret til at leve dit liv fuldt ud, hver dag. Hør, hvordan et piskesmæld i 2004 åbnede op for mine spirituelle kanaler – hør, hvordan en tocifret million formue gav mig muligheder, men også hvordan jeg glemte at leve mit eget liv – hør, hvorfor passion og stædighed er livets eliksir……