Body and Mind Institute

 – hos os er vi bevidste om, at oplysthed ikke skaber forandringer i sig selv. 

 

Det er via den øgede bevidsthed og den opfølgende implementering, at vore klienter opnår den succes, der er vores ambition i enhver kontakt med vore klienter.

 

Body and Mind Institute er et moderne konsulenthus, hvor de personlige indsigter og erfaringer prioriteres på samme niveau som de teoretiske kompetencer.

 

Den menneskelige kapital og forståelse er i fokus i ethvert udviklingsforløb hos alle vore klienter.

 

Via vore mange års erfaringer, og afprøvede modeller og værktøjer opnår alle vore klienter den forandring, der skaber en mere succesfuld dag, hvor egne udtalte mål og ønsker opfyldes.  

 

Vore konsulenter har alle som én prøvet livet af i mere end en forstand. Når vi underviser i forandringer og implementeringer sker det på baggrund af egne erfaringer om, hvad der virker og hvad der absolut ikke virker.

 

Vi sætter holdet i forhold til opgaven – det betyder at du som klient til hver en tid møder en konsulent, der forstår, at ingen af os er ens og alle udfordringer er individuelle.

 

Til gengæld ved vi, at succesfulde forandringer skabes via bevidst motivation. Når vi – uanset, hvem vi er – kan mærke vores egen bevidste motivation, så skabes vores nye virkelighed. En virkelighed, der synliggøres via vores modeller og metoder. 

 

Alle vore konsulenter kommer fra erhvervslivet med tilknyttede teoretiske og praktiske uddannelser indenfor virksomheds drift og personlig udvikling.

 

Vi har alle som en gået vejen selv – stået med følelsen af at forretningsplanen og karriereplanen virkede uoverskuelig, ligget vågen om natten med tankemylder, mødt væggen fyldt med udfordringer, men særligt har vi alle opnået at komme igennem udfordringerne, som mere bevidste og glade mennesker.

 

Vi skaber udvikling i dig og forandring med dig! 

 

SE HER, HVAD VI HAR AF TILBUD TIL DIG

Vælg dit kursus
og book her

Upcoming Workshops
MAR 15th
Basics of Ayurveda Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas ac conubia risus egestas aptent.

MAR 22nd
Outdoor Meditation Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas ac conubia risus egestas aptent.

MAR 23rd
Detox and Healing Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet donec eget et sunt consectetuer maecenas ac conubia risus egestas aptent.